Valmistamine:
Käsitsikorje, marjade purustamine. Fermentatsioon koos matseratsiooniga roostevabast terasest anumates. Arendatud 12 kuud tammevaatides.
Toidusoovitus:
Röstitud part või lammas, lisandiks veinis pošeeritud virsikud, antrekoot, pehmed juustud.
Serveerimine:
Temperatuur 17-18 °C, Bordeaux punase veini pokaal. Enne serveerimist dekanteerida ja aereerida 1h vältel.
Säilitamine:
Kuni 10 aastat.
Hinnangud:
Robert Parker 91/100.
Tootjast:
Château Vieux Moulin on hiiglasliku ja põhiliselt massiveini tootva ala - AOP Corbières - omanäoline erand. Alex They- alati viisakat ülikonda kandev kolmandat põlve majaomanik ja veinimeister, avastas mõned aastad tagasi veiniviljeluses biodünaamika. Ta kasvatas hipsterliku täishabeme, vahetas ülikonna teksade ja T-särgi vastu, ning tunneb end neis tänaseni vägagi koduselt. Tema punaveinid on veinikriitikute poolt kõrgelt hinnatud ja hoiavad vägagi head hinna- ja kvaliteedi suhet.