Serveerimine:
Temperatuur 17-18°C, Bordeaux Grand Cru punase veini pokaal. Enne serveerimist dekanteerida.
Säilitamine:
Kuni 8 aastat.
Hinnangud:
Wine Enthusiast 92/100
Tootjast:
Mõisa ajalugu sai alguse 1700. aastal, kui Bayonne perekond lasi selle maaregistrisse kanda kui veinimõisa, olles sellega üks esimesi tänaseni toimivaid Pomerol'i veinitootjaid. Pomerol'i linnapea Pierre Bayonne sai üsna kiiresti kuulsaks ka andeka veinimeistrina. Mõis on läbi ajaloo olnud piirkonna juhtivate ja nimekaimate veinitootjate hulgas. 1992. aastal ostis maja Labruyére perekond, kes omavad seda tänaseni. Antud perioodi vältel on tootmisesse investeeritud suuri summasid, tänu millele ollakse endiselt üks Pomerol'i suurematest nimedest.
Tänaseks on Labruyére'de perest saanud tõeline veinidünastia, kellele lisaks ajalooliselt omatud Moulin-a-Vent' (Beaujolais) veinimõisale, kuulub ka tuntud Jacques Prieur' veinikoda Burgundias ja J.M. Labruyére šampanjamaja Verzenay's ning Rouget mõis Pomerol'is.