Serveerimine:
Temperatuur 17-18°C, Bordeaux Grand Cru punase veini pokaal. Enne serveerimist dekanteerida.
Säilitamine:
Kuni 10 aastat.
Hinnangud:
James Suckling 90/100, Wine Enthusiast 92/100
Tootjast:
1845 müüs ostis Jean d’Estournel oma naabruses Cos’i künkal asuva veinimõisa François Labory’lt ja liitis selle oma ikoonilise Cos d’Estournel’ mõisaga, aga müüs liidetud osa üsna pea, 1852 aastal, edasi inglise pankurile Charles Martyns’ile. Nii sai alguse tänase Cos Labory ajalugu. 1855 sai mõis 5éme Grand Cru Classé nominatsiooni. 1932 võttis mõisa üle George Weber, kes pärandas selle 1959 aastal oma tütrele ja selle väimehele François Audoy’le. 1971 ostis paar naabruses asuva Château Andron Blanquet’. Nende pojad ja pojapojad on juhtinud mõisaid tänaseni ja teinud seda väga edukalt.