Serveerimine:
Temperatuur 17-18°C, Bordeaux Grand Cru punase veini pokaal. Enne serveerimist dekanteerida.
Säilitamine:
Kuni 10 aastat.
Hinnangud:
Robert Parker 94/100, Wine Spectator 96/100
Tootjast:
Väga pika ajalooga veinimõis sai oma alguse 1680 aastal, kui Jean-Baptiste Braneyre ostis välja osa hiiglasliku, kuid võlgades oleva Beychevelle veinimõisa aedadest. Ta muutis oma nime Branaire’ks, millest sai ka mõisa algne nimi. Tema tütar abiellus Pierre de Luc’iga ja mõis sai nimeks Branaire-Duluc. 1824 ehitati tänane uhke mõisahoone. 1855 sai mõis 4éme Grand Cru Classé nominatsiooni. 1875 ostis mõisa Duluc’ide suguvõsalt Gustave Ducru ja andis mõisale tänase nime – Branaire-Ducru. 1919 läks majanduslikesse raskustesse sattunud maja Tapie’de pere valdusesse. Kurikuulus Bernard Tapie müüs mõisa tänastele omanikele – Maroteaux’ perele 1988 aastal. Täna on 60ha viinaaedadega veinimõis Saint-Julien’i apellatsiooni üks nimekamaid tegijaid ja mõisa veinid on tuntud ja soovitud kogu maailma keldrites.