Valmistamine:
Käsitsikorje, marjade purustamine. Fermentatsioon koos matseratsiooniga betoonmahutites. Arendamine 14 kuud osaliselt betoonmahutites, osaliselt tammevaatides.
Serveerimine:
Temperatuur 17-18 °C, Bordeaux punase veini pokaal. Enne serveerimist dekanteerida ja aereerida 2h vältel.
Säilitamine:
Kuni 10 aastat.
Hinnangud:
Robert Parker 92/100.
Tootjast:
Clos de Sixte on iidvana viinaaed, mille marjadest valmistasid mungad veini juba 14. sajandil. Veinimaja loodi põllu servale 19. sajandil. 1826. aastal pani Jaume pere aluse oma veinimõisale - Domaine Le Grand Veneur. Tänane majaomanik ja veinimeister Christophe Jaume on juba seitsmendat põlve veinimeister ja veinimõisa traditsioonide jätkaja.