Toidusoovitus:
Valged kalad koorekastmes, valged lihad aromaatsetes kastmetes, laagerdunud juustud.
Serveerimine:
Temperatuur 10-11 °C, valge veini pokaal, soovitav aereerida dekanteris.
Säilitamine:
Kuni 10 aastat.
Tootjast:
Maison Tardieu-Laurent loodi 1996. aastal Provence juurtega veinimeistri Michel Tardieu ja Burgundia veiniärimehe Dominique Laurent'i poolt. Kuna veinimajal polnud ega ole ka praegu oma viinaaeda, asuti tegutsema negossiandina Lourmarin'is Châteauneuf -du-Pape aladel. Parimate viinamarjakasvatajatega sõlmiti lepingud ning tegeleti marjade valmimise ja põldude ning viinapuude hooldamisega. Ostetud viinamarjadest laagerdati, segati ja villiti veine oma keldris.Tulemused on olnud aukartustäratavad, sest igal aastal on saadud ülikõrgeid hinnanguid maailma veinikriitikutelt, nagu- Wine Spectator, Robert Parker, Decanter jt. Rekordiline oli 2010. aastakäik, kui 17 erinevat veini sai "Wine Spectator"'-lt 90 ja enam punkti. Aastatel 2009-2013 valis mainekas veiniajakiri "Wine & Spirits" antud veinimaja maailma 100 parima veinimõisa hulka.