Pot still destillatsioon, iga aastakäigu kalvaadosed arendatakse eraldi tammevaatides. Hiljem tehakse eri aastakäikude segu. Segus on noorima komponendi vanus 18 aastat.
Tarbimine:
Digestiiv, sigar
Serveerimine:
Temperatuur 180°C, konjaki tulp või Cognac XO pokaal
Hinnangud:
World's Best Calavados (London) 2019
Tootjast:
Groult'i pere ajalugu sai alguse 1860. aastal, kui Pierre Groult soetas St.-Cyr du Ronceray külas asuva Clos de la Hurvaniére mõisa. Ta hakkas seal siidrit pruulima ja sellest ka kalvaadost destilleerima. Tema poeg Léon ostis maad juurde ja rajas sinna õunaaiad. Juba enne II Maailmasõda valmisid kõik joogid oma aedade õuntest. Tõelised hiilgeajad saabusid tema poja, Roger Groult' ajastul, kui mees viis toodangu maailmaturule. Praegune majaomanik ja keldrimeister Jean-Roger Groult on taset muudkui kasvatanud. Täna eksporditakse jooke 38 riiki. Viimase kümnendi pea igal aastal on mõni mõisa jookidest saanud parima või auhinnalise koha Londonis World Drinks Awards'i raames toimuva World's Best Calvados'e konkursil. Koos Christian Drouin' majaga hoitakse kindlalt TOP 2 parima kalvaadosemaja tiitlit.