Valmistamine:
Käsitsikorje, õrn pressimine. Fermentatsioon tammevaatides. Arendatud 5 kuud roostevabast terasest anumates ja seejärel 9 kuud burgundia tammevaatides pärmisettel.
Serveerimine:
Temperatuur 8-9 °C, Montrachet valge veini pokaal.
Säilitamine:
Kuni 6 aastat.
Tootjast:
Praeguse omaniku Olivier Leflaive vanaisa Joseph loobus pärast I Maailmasõda oma raskustesse sattunud terasetööstusest ja investeeris järelejäänud finantsid Puligny-Montrachet külas asuvasse väikesesse veinimõisa. Ta hakkas koos perega valmistama veine oma 35 ha suuruselt viinaaialappidelt. Tema pojad, Joseph-Regis ja Vincent, võtsid 1953. aastal majapidamise üle ja pärast lisainvesteeringuid otsustati hakata valmistama vaid tippklassi veine. Edu saavutati kiiresti ja tänaseks on Olivier'i käe all töötav maja Burgundia tootjate hierarhia absoluutses tipus. Tootja veine võib leida pea kõigi maailma tipprestoranide ja vinoteekide kaartidelt ning iga-aastaselt saavad mitmed veinid kõrgeid hinnanguid maailma kuulsaimatelt veinikriitikutelt.