Serveerimine:
Temperatuur 17-18 °C, Bordeaux Grand Cru punase veini pokaal. Enne serveerimist dekanteerida.
Säilitamine:
Kuni 5 aastat.
Hinnangud:
Robert Parker 95/100, Wine Spectator 92/100
Tootjast:
See 1999. aastal loodud veinikoda oli Bordeaux Vasaku kalda alamregiooni esimene nö „garaaživeinide“ tootja ehk siis maja, kes tootis veine oma üliväikesest viinaaiast, ei järginud apellatsioonireegleid ja ei omanud ajaloolist veinikeldrit, vaid sageli tehti veine justnimelt garaažides või muudes kõrvalhoonetes. Maja esimesed veinimeistrid olidki esimesed „garagiste’d“ – Muriel ja Jean-Luc Thunevin koostöös omaniku Philippe Porcheron’iga. Konsultandina töötas kuulus rändav veinimeister Michel Rolland. Parimatel aastatel võistles vein oma kvaliteedi ja ka hinna poolest kuulsa Château Margaux’ enda veinidega.
Tänaseks kannab 4 ha viinaaedu omav koda juba AOP Margaux ametlikku tähist, kuid hoitakse endiselt sama ekspressiivset, kuid ometi elegantset stiili ja joont, nagu algsed omanikud seda näidata tahtsid.