Serveerimine:
Temperatuur 16-17 °C, Burgundia punase veini pokaal. Enne serveerimist dekanteerida ja aereerida 1 h vältel.
Säilitamine:
Kuni 10 aastat.
Tootjast:
Jacques Prieur veinimõisa ajalugu algas 1868. aastal Duvergey-Taboureau nime all. 1893. sündis Héléne Taboureau ja Henri Prieur abielust poeg Jacques, kes hiljem, võtnud veinimõisa üle, hakkas järgemööda kokku ostma maatükke parimate Burgundia climat'de viinaaedades. Jacques oli üks legendaarse gildi "Chevaliers du Tastevin" kaasloojatest. 1956. hakkas mõis kandma tema nime. 1988. müüsid tema lapsed veinimõisa kuulsale Labruyere'de perekonnale. Tänaseks on Jacques Prieur mõis üks vähestest, kel on oma tükid kõikide hinnalisimate viinaaedade piires nii Côte de Nuits (Chambertin, Chambertin Clos de Beze, Echézeaux, Musigny jt.) kui ka Côte de Beaune (Corton Charlemagne, Corton Bressandes, Montrachet, Chevalier Montrachet jt.) alampiirkondades. Tegemist on kogu kuulsa veinipiirkonna ühe kõlavaima ja legendaarseima nimega.