Serveerimine:
Temperatuur 17-18 °C, Burgundia punase veini pokaal. Enne serveerimist dekanteerida ja aereerida 1 h vältel.
Säilitamine:
Kuni 15 aastat.
Tootjast:
Šampanjamaja ajalugu sai alguse 2002. aastal, kui kuulsa Gonet dünastia ühe haru perepoeg Xavier abiellus legendaarse Sauternes veinimõisa Château Gilette pärijanna Julie Médeville'ga. Xavier sai kaasavaraks 9 ha Grand ja Premier Cru viinaaedu Ambonnay, Mesnil-sur-Oger'i ja Bisseuil külades. Ta hakkas valmistama isalt ja vanaisalt omandatud klassikalises stiilis šampanjasid, lisades igale joogile omapoolseid lisaväärtusi (tammevaadilaagerdust, pikemat laagerdamist pudelis pärmisettel, veini tasakaalustamist kallihinnalise viinamarjakontsentraadiga odava roosuhkru siirupi asemel jne.). Tulemuseks on igaastane ca 90 000 pudeline toodang, mille järgi on suur nõudlus nii Prantsusmaa kui ka muu maailma tipprestoranide kaartidel. Gonet-Médeville šampanjad on väga hinnatud ka Eesti veinisõprade hulgas, olles klassikalised, säravad ja külluslikud joogid, millel on omasuguste hulgas parim hinna ja kvaliteedi suhe.