Valmistamine:
Traditsiooniline meetod. Esmane kääritamine betoonanumates. Laagerdamine pärmisettel pärast teisest kääritamist pudelis vähemalt 24 kuu vältel. Dosage 5g / l.
Serveerimine:
Temperatuur 8-9 °C, valge veini pokaal või vintage šampanja pokaal.
Säilitamine:
10+ aastat.
Tootjast:
Georges Vesselle oli Bouzy Grand Cru linnakese ühe ikoonilisema veinimõisa looja, viinamarjakasvataja ja veinimeister, tänaseni legendistaatuses mees. Ka tema vanemad ja vana-vanemad olid viinamarjakasvatajad Bouzy's. Vaevu täiskasvanuks saanud, asus ta õppima marjakasvatust ja veinitegu ja tegi seejärel endale nime suurte Perrier-Jou?t, G.H. Mumm and Heidsieck Monopole šampanjamajade viinaaedade pealikuna.
1951 võttis ta üle vanemate viinaaiad Bouzy's ja hakkas oma nime all šampanjat valmistama. Tema toodang sai kiirelt kuulsaks kogu Prantsusmaal ja seejärel ka paljude teistes maailma riikides. Ta oli üks esimesi grower'eid (šampanjatootja, kes valmistab kõik joogid omaenda põldude viinamarjadest), kes sellist kuulsust nautida sai. Ta tegi oma suurepärast tööd surmani, olles samal perioodil ka tervelt 25 aasta vältel valitud Bouzy linnapeaks.