Serveerimine:
Temperatuur 17-18°C, Burgundia punase veini pokaal. Enne serveerimist dekanteerida ja aereerida 2h vältel.
Säilitamine:
Kuni 10 aastat.
Tootjast:
Morey-Saint-Denis külas asuv tuntud veinimõis Domain Magnien on 19. sajandi teisest poolest kuulunud Magnien'ide pere valdusesse. Biodünaamika usku isa Michel ja poeg Fréderic jagavad veinikoda ja viinaaedu, kuid veini tootmine käib eraldi oma nimede all. Isa Michel järgib enam traditsioone ja veinide klassikalist tammevaadilaagerdust, poeg Fréderic katsetab lisaks ka terracota amforate ja -munakujuliste laagerdusanumatega. Juba kümmekond aastat on viinaaedades järgitud puhast orgaanilist põlluviljelust ja saadud marjadest valmistatud veinid on tehtud biodünaamilisi meetodeid järgides. Parimatest viinaaedadest valminud Burgundia klassikud annavad oma elegantsuse ja puhtusega edasi terroir' kvaliteetseid omadusi.