Serveerimine:
Temperatuur 17-18 °C, Bordeaux Grand cru punase veini pokaal. Enne serveerimist dekanteerida ja aereerida 1h vältel.
Säilitamine:
Kuni 10 aastat.
Hinnangud:
Wine Spectator 91/100.
Tootjast:
Domaine Tempier'i viinaaedade marjadest tehti veine juba Louis XV aegadel. Tänane maja ehitati 1834. aastal. 1880. aastal ostis maja Léonie Tempier, hakates phylloxerast poolt laastatud viinaaedasid uuesti üles harima ning varustas keldri uute betoonmahutite ja suurte tammevaatidega. 1936. aastal abiellus peretütar Lucie Tempier Lucien Peyraud'ga. 1943. aastal tegi Lucien oma esimese veini ja sealtmaalt sai alguse Bandoli veininduses Domaine Tempier'i suur tähelend. Ikoonistaatuses veinimeister on INAO üks juhtfiguuridest ja Prantsusmaa Rotary liikumise üks eestvedajatest. 1951. aastal valmistas Lucie pensionieas isa Alphonse Tempier maja esimese punase Bandoli veini. Alates sellest on Tempier'ide maja olnud alati esirinnas parimate Bandoli punaste ja rosé-veinide valmistajana. Täna juhib majapidamist õdede kvartett - Fleurine, Marion, Laurence ja Véronique - mis teeb mõisa üsna omanäoliseks kogu Prantsusmaa veininduses.