Serveerimine:
Temperatuur 17-18 °C, Bordeaux punase veini pokaal. Enne serveerimist dekanteerida ja aereerida ca 1h vältel.
Säilitamine:
Kuni 10 aastat.
Hinnangud:
Wine Enthusiast 93/100.
Tootjast:
Domaine Rotier asub Lagrave külas Petit Nareye mäe nõlval, kus lasuvad ka mõisa omanduses olevad 35 hektarit viinaaedu. Veiniviljelus algas nendel aladel juba 1 sajandil eKr. ja on vaheduva eduga toimunud seal tänaseni.
Gérard ja Michele Rotier ostsid ca sajandipikkuste traditsioonidega veinimaja 1975 aastal ja hakkasid tootma oma nime all valgeid ja punaseid kuivi ning valgeid dessertveine. Alates 2012 aastast toimub kogu veiniviljelus orgaanilise sertifikaadi nõudeid järgides. Täna juhivad veinimaja poolvennad Alain Rotier ja Francis Marre, olles viinud väikese mõisa üheks Gaillac'i apellatsiooni käilakujuks.