Serveerimine:
Temperatuur 17-18 °C, Burgundia punase veini pokaal. Enne serveerimist dekanteerida ja aereerida 2 h vältel.
Säilitamine:
Kuni 10 aastat.
Hinnangud:
Wine Spectator 96/100.
Tootjast:
Domain Magnien on 19. sajandi teisest poolest Magnien'ide pere valduses olev kuulus veinimõis Morey-Saint-Denis külas, kus biodünaamika usku isa Michel ja poeg Fréderic jagavad veinikoda ja viinaaedu, kuid toodavad oma veine eraldi nime all. Isa Michel järgib rohkem traditsioone ja veinide klassikalist tammevaadilaagerdust, poeg Fréderic katsetab lisaks ka terracota amforate ja munakujuliste laagerdusanumatega. Juba kümmekond aastat on viinaaedades järgitud puhast orgaanilist põlluviljelust ja kõik oma marjadest valmistatud veinid on tehtud biodünaamilisi meetodeid järgides. Tulemuseks on elegantsed ja puhtad, terroir' parimaid omadusi edasi andvad suurepärased Burgundia klassikud parimatest viinaaedadest.