Serveerimine:
Temperatuur 16-17 °C, Burgundia punase veini pokaal. Enne serveerimist dekanteerida ja aereerida 1 h vältel.
Säilitamine:
Kuni 10 aastat.
Hinnangud:
Wine Enthusiast 91/100
Tootjast:
Domaine Labruyére on Beaujolais piirkonnas tuntud veinimõis ning Moulin-à-Vent'i vanim ja säravaim nimi. Mõisa ajalugu sai alguse 1850. aastal, kui Jean-Marie Labruyére soetas Thorins' küla lähistel 25 ha viinaaedu. Ka praegu kuulub perele monopolaed Clos du Moulin-a-Vent, mis on alampiirkonnas parima terroir'ga viinaaed. Samal territooriumil asub ka ikooniline iidne tuuleveski, mille järgi sai veiniapellatsioon oma nime.
Tänaseks on Labruyére'de perest saanud tõeline veinidünastia, kellele kuulub lisaks Beaujolais' veinimõisale, ka kuulus Jacques Prieur' veinikoda Burgundias, J.M. Labruyére šampanjamaja Verzenay's ning Château Rouget mõis Pomerol'is.