Marjasordid:
50% Grenache, 50% Mourvèdre (üheaia - Le Clos des Echalas – viinapuude marjadest).
Valmistamine:
Käsitsikorje, marjade purustamine. Fermentatsioon koos matseratsiooniga betoonmahutites. Arendamine 15 kuud tammevaatides.
Toidusoovitus:
Veiseliha ja lambaliha punaveinikastmes, ulukipraad, kõvad juustud.
Serveerimine:
Temperatuur 17-18 °C, Bordeaux Grand cru punase veini pokaal. Enne serveerimist dekanteerida.
Säilitamine:
Kuni 5 aastat
Tootjast:
1826. aastal pani Jaume pere aluse oma veinimõisale - Domaine Le Grand Veneur. Tänane majaomanik ja veinimeister Christophe Jaume on juba seitsmendat põlve veinimeister ja veinimõisa traditsioonide jätkaja. Jaume'de perele kuulub lisaks ülalnimetatud veinimajale ka Domaine du Clos de Sixte Lirac'i külas, Château Mazane Vacqueyras'i külas ning Domaine La Grangette Saint-Joseph'is. Kogu viinaaedade harimine ja veinide tootmine omab orgaanilise ja biodünaamilise viljeluse sertifikaate.