Toidusoovitus:
Grillitud punased lihad, pardi rinnafilee, metstuvi, aromaatsed lehmapiimajuustud
Serveerimine:
Temperatuur 17-18 °C, Burgundia punase veini pokaal. Enne serveerimist dekanteerida ja aereerida 1 h vältel.
Säilitamine:
Kuni 8 aastat.
Tootjast:
Jacques Prieur veinimõisa ajalugu sai alguse 1868. aastal Duvergey-Taboureau nime all. Héne Taboureau ja Henri Prieur abielust sündis 1893. aastal poeg Jacques, kes hiljem, võtnud veinimõisa üle, hakkas kokku ostma maatükke parimate Burgundia climat'de viinaaedades. Jacques oli üks legendaarse gildi "Chevaliers du Tastevin" kaasloojatest. 1956. aastal hakkas mõis kandma tema nime. 1988. aastal müüsid tema lapsed veinimõisa kuulsale Labruyere'de perekonnale. Tänaseks on Jacques Prieur mõis üks vähestest, kel on oma maatükid kõikide hinnalisimate viinaaedade piires nii Côte de Nuits (Chambertin, Chambertin Clos de Beze, Echézeaux, Musigny jt.) kui ka Côte de Beaune (Corton Charlemagne, Corton Bressandes, Montrachet, Chevalier Montrachet jt.) alampiirkondades. Tegemist on kuulsa veinipiirkonna ühe kõlavaima ja legendaarseima nimega.