Stiil:
Kuiv rosé-vein. Puuviljane, elegantne, mineraalne
Marjasordid:
70% Grenache, 30% Cinsault.
Valmistamine:
Käsitsikorje, õrn pressimine, veini värvumine saignée meetodil otse pressis. Fermentatsioon ja arendamine 6 kuu vältel roostevabast terasest anumates.
Toidusoovitus:
Vahemere kalaroad, Dorada vahemere ürtidega, grillitud tuunikala steik, salatid mereandidega, magus-hapud Aasiapärased road.
Serveerimine:
Temperatuur 8-9 °C, valge veini pokaal.
Säilitamine:
Kuni 3 aastat.
Tootjast:
Veinimõisa ajalugu ulatub Vana-Rooma aegadesse, kus 58 pKr on annaalidesse tehtud märge, et keiser Nero andis käsu Via Aurelia ääres oleval maatükil viinapuid kasvatama hakata. Sealtpeale on antud maatükil veiniviljelusega tegeletud ja tehakse seda edukalt tänase päevani.
1806. aastal ostis Domaine de Campdumy nime kandnud veinimõisa Philémon Gavoty. Sealt edasi on Gavoty'de perekond veinimõisa juhtinud. 19 saj lõpul jaotati mõis 2 venna vahel ja tegutseti Grand Campdumy ja Petit Campdumy (mis nimetati ümber Clarendon'iks) nimede all, hiljem siiski taasühineti juba Domaine Gavoty nime all.
Alates 1985. aastast on veinimeistriks toonane peretütar Roselyne Gavoty, kes on täna ka mõisa omanik. 60 hektaril asutaes viinaaedades kasvavad marjad, millest toodetakse kõrgeklassilisi rosé-, valgeid ja punaseid veine.