Marjasordid:
95% Syrah (üheaia – La Germine – viinapuudelt) ja 5% Viognier.
Valmistamine:
Käsitsikorje, marjade purustamine. Fermentatsioon koos matseratsiooniga tammevaatides. Arendamine 12 kuud väikestes tammevaatides ja seejärel 8 kuud suurtes tammevaatides.
Serveerimine:
Temperatuur 17-18 °C, Bordeaux Grand cru punase veini pokaal. Enne serveerimist dekanteerida ja aereerida ca 2h vältel.
Säilitamine:
Kuni 10 aastat.
Hinnangud:
Robert Parker 90/100, Wine Spectator 92/100.
Tootjast:
Mikrotootja ajalugu sai alguse 1928. aastal, kui tänaste omanike vanavanaisa hakkas Côte-Rôtie terrasside viinapuude marjadest veine valmistama. Suur areng ja moderniseerimine toimus 1980. aastatel Edmond Duclaux' poolt, kelle veinid said kuulsaks üle maailma. Täna veavad 5,8 ha viinaaedu omavat maja vennad Benjamin ja David Duclaux. Valmistatakse suurepäraseid üheaia punaveine ja samuti Condrieu apellatsioonitähisega valgeid veine.