Valmistamine:
Käsitsikorje, õrn pressimine, veini värvumine saignée meetodil otse pressis. Fermentatsioon ja arendamine 6 kuu vältel roostevabast terasest anumates.
Toidusoovitus:
Vahemere kalaroad, grillitud koorikloomad, homaar, Aasiapärased road.
Serveerimine:
Temperatuur 8-9 °C, valge veini pokaal.
Säilitamine:
Kuni 3 aastat.
Tootjast:
Saint-Tropez'i poolsaarel, La Croix-Valmer külas asuv veinimõis loodi 1882 aastal, kui 2 ambitsioonikat Lyon'i ärimeest ostsid ära vana rooma-aegse villa ja hakkasid selle maadel põldmarju kasvatama. Varsti tekkis mõte istutada ka esimesed viinapuud ja nii ongi tänaseni mõisa visiitkaardiks roosade veinide tootmine.
1955 aastal omistati veinimõisale Provence Cru Classé staatus ja ta kuulub tänaseni 18 seda nominatsiooni kandva regiooni tipptootja hulka.
Täna kuulub veinimaja Bolloré grupile. Mõis omab ca 100 ha viinaaedu ümberkaudsetes külades. Tootmine käib piirkonna ühes modernsemas veinikojas ja valmivad tippkvaliteetsed moodsa stiiliga Provence veinid.