Valmistamine:
Käsitsikorje, õrn pressimine. Fermentatsioon ja arendamine 5 kuud roostevabast terasest anumates pärmisettel.
Toidusoovitus:
Värsked austrid ja muud molluskid, koorikloomad, grillitud mereannid, kalafilee võikastmes. Hea aperitiiv.
Serveerimine:
Temperatuur 8-9 °C, valge veini pokaal.
Säilitamine:
Kuni 5 aastat.
Tootjast:
Domaine Cauhapé kuulub Ramonteu'de perele, kes soetas veinimõisa koos Püreneede nõlvadel lasuvate maaliliste viinaaedadega pärast II Maailmasõda.
Praegune omanik, veinimeister Henri Ramonteu, on erakordsete desssertveinide ning haruldaste tippklassi kuuluvate veinidega tõeline ikoon ja tema mõis on hinnatud kogu piirkonna veininduses. Cauhapé veine võib leida üle maailma tipprestoranide ja vinoteekide veinikaartidelt.