Serveerimine:
Temperatuur 17-18 °C, Bordeaux Grand cru punase veini pokaal. Enne serveerimist dekanteerida ja aereerida 2h vältel.
Säilitamine:
Kuni 10 aastat.
Hinnangud:
Robert Parker 93/100.
Tootjast:
Veinimaja ajalugu sai alguse 1623. aastal, kui Pierre Mercadier ostis Saint-Chinian'i külakese lähistele maatüki ja hakkas viinapuid viljelema ning veini valmistama. Sajandite vältel on veinimaja omanikud vahetunud. 1963. aastal ostis maja veinimeister Marie-Françoise Simon, ning hakkas valmistama Saint-Chinian' tähisega veine. Täna toimetavad veinimajas Marie - Françoise'i lapsed Christine Deleuze ja Luc Simon, kes moodustavad omapärase tandemi- kumbki teeb oma põllulappidelt omi veine, kuid turustatakse neid ühiselt ja sõbralikult Clos Bagatelle nime all. Nende veine peetakse AOP Saint-Chinian' ühtedeks parimateks. Õde -venda on kogunud kuulsust nii Prantsusmaal, kui ka väljaspool seda.