Stiil:
Kuiv punane vein. Elegantne, värske, kompleksne.
Marjasordid:
100% Pinot Noir (üheaia La Chaume üle 50-aastastelt viinapuudelt)
Valmistamine:
Käsitsikorje, õrn pressimine. Fermentatsioon ja matseratsioon tammevaatides. Arendatud 12 kuud burgundia tammevaatides..
Toidusoovitus:
Veisefilee, röstitud pardifilee, ulukifileed, Coq au Vin, poolkõvad lehmapiimajuustud
Serveerimine:
Temperatuur 15-16 °C, Pinot Noir pokaal.
Säilitamine:
Kuni 10 aastat.
Tootjast:
Kuulsast Jobard'i veinidünastiast pärit Roger Jobard ostis Beaune külje all asuvas Demigny külas oleva väikese veinimaja 1970. aastal. Tema önoloogist tütar Claudie võttis juhtimise üle 2002. aastal ja teeb sealtpeale kõrgel tasemel veine veine koostöös venna Laurence'ga. Claudie Jobard'i veine võib leida paljude eri riikide kõrgelt hinnatud restoranide veinikaartidelt.