Stiil:
Kuiv valge vein. Aromaatne, elegantne, mineraalne..
Marjasordid:
60% Petit Manseng. 40% Petit Manseng
Valmistamine:
Käsitsikorje, marjade pressimine. Fermentatsioon betoonmahutites. Arendamine 6 kuud osaliselt tammevaatides, osaliselt akaatsiapuidust vaatides pärmisettel.
Serveerimine:
Temperatuur 9-11 °C, valge veini pokaal.
Säilitamine:
Kuni 3 aastat.
Tootjast:
1927. aastal loodud ja neljandat põlve Laplace'de perele kuuluv Château d'Aydie on üks kuulsamaid Edela-Prantusmaa punaveini - Madiran'i - tootjaid. Omab 58 ha viinamägesid Madiran'i apellatsiooni piires, aga ka üheksat ha põlde otse Püreneede nõlvadel Pacherenc du Vic-Bilh külakese lähistel.