Château Tour du Pas Saint-Georges Saint-Émilion 2011, 150cl, 13%
Riik / regioon:
Prantsusmaa, Bordeaux
Stiil:
Kuiv punane vein. Täidlane, marjane, pehme.
Marjasordid:
65% Merlot, 35% Cabernet Franc.
Valmistamine:
Käsitsikorje, marjade purustamine. Fermentatsioon koos matseratsiooniga tammevaatides. Arendatud 18 kuud tammevaatides.
Toidusoovitus:
Pardi confit, hautatud punased lihad, küülik, pastaroad, pehmed juustud.
Serveerimine:
Temperatuur 17-18 °C, punase veini pokaal. Enne serveerimist dekanteerida.
Säilitamine:
Kuni 5 aastat.
Tootjast:
Veinimõis loodi 19. sajandi keskpaiku madame Dubois-Challon poolt. Tänane omanik on kuulsa Château Belairi valdaja Pascal Delbeck. Toodetakse elegantseid ja marjaseid ning lihtsalt joodavaid Bordeaux punaveine.