Valmistamine:
Käsitsikorje, marjade purustamine. Fermentatsioon koos matseratsiooniga roostevabast terasest anumates. Arendamine 12 kuud roostevabast terasest anumates.
Toidusoovitus:
Grillitud punased lihad, veiseribi, lambapraad, pehmed juustud.
Serveerimine:
Temperatuur 14-15 °C, Bordeaux punase veini pokaal.
Säilitamine:
Kuni 5 aastat.
Tootjast:
Château Sixtine perekonna veinimõisa ajalugu ulatub 1673. aastasse. 1990. aastal võttis Jean-Marc Diffonty ohjad üle oma isalt, kes lisaks veinimeistrile, oli 30 aastat Châteauneuf-du-Pape'i linnapea. Ajalooliselt kuulus veinimõis Rooma Paavsti alluvusse ja erinevatel perioodidel varustati veinidega ka Vatikani Püha Tooli. Täna ollakse kuulsad just oma suurepäraste punaveinide poolest.