Serveerimine:
Temperatuur 17-18 °C, Bordeaux Grand Cru punase veini pokaal. Enne serveerimist dekanteerida.
Säilitamine:
Kuni 8 aastat.
Hinnangud:
Wine Spectator 93/100.
Tootjast:
Mõisa veiniviljelus sai alguse 1693. aastal, kui maatükil alustas tegevust de Cheverry perekond. Tänase nime sai mõis 1790. aastal, kui mõis läks parun de Saint-Pierre valdusse. 1832. aastal jagunes valdus pärimisliini pidi 2-ks - Château Saint-Pierre-Bontemps ja Château Saint-Pierre-Sevaistre. 1922. aastal ostis mõlemad mõisad hollandi ärimeeste Van den Bussche'de kompanii ja liitis mõisa taas üheks. Tänane ajalugu algas aastal 1981. kui Van den Bussche'de veinimeistri poeg Henri Martin, kellele kuulub ka Château Gloria, ostis veinimõisa ja investeeris palju moderniseerimisele. Täna juhivad maja tema tütar ja väimees Francoise ja Jean-Louis Triaud.
Alates 1855. aastast on veinimõisale omistatud kõrge Bordeaux 4éme Grand Cru Classé staatus.