Serveerimine:
Temperatuur 17-18 °C, Bordeaux punase veini pokaal. Enne serveerimist dekanteerida ja aereerida ca 1h vältel.
Säilitamine:
Kuni 8 aastat.
Hinnangud:
Wine Enthusiast 94/100.
Tootjast:
Alain Brumont on Edela-Prantsusmaa veiniregioonis tänaseks tuntud veinitootja. Tema lugu algas 1980. aastal, kui ta ostis 2 Madiran'i apellatsiooni juhtivat veinimõisa - Château Montus ja Château Bouscassé. Lisaks toodab ta veine ka Alain Brumont, Laroche-Brumont, Segondine ja Torus kaubamärkide all.
Ch Montus on olnud Madiran'i ikoon alates 18. sajandi keskpaigast ja tema veinid on Brumont'i ajal kogunud aina rohkem väärikust ja kuulsust olles nõutud nii maailma tipprestoranide kaartidel kui ka kollektsionääride keldrites. Veinid valmivad La Tyre küla parimate viinamägede puudelt korjatud marjadest.
Ch Bouscassé valduses on Maumusson-Laguian'i küla vanimad viinaaiad, mille 50-100 vanustelt viinapuudelt korjatud marjadest valmivad kaunid ja väärikad veinid.