Valmistamine:
Käsitsikorje, õrn pressimine. Fermentatsioon ja arendamine 6 kuud roostevabast terasest anumates pärmisettel.
Toidusoovitus:
Road valgetest kaladest, valge liha koorekastmes, Bresse kana, trühvliomlett, Aasiapärased road,pehmed aromaatsed juustud, suurepärane aperitiiv.
Serveerimine:
Temperatuur 9-10 °C, valge veini pokaal.
Säilitamine:
Kuni 5 aastat.
Hinnangud:
Robert Parker 91/100.
Tootjast:
Veinitootmine mõisa viinaaedades algas 12. sajandil, kui seda piirkonda valitses tsisteerlaste ordu klooster. Veinimõis sai nime kloostri territooriumil oleva eremiitide varjupaiga järgi, mille vundamenil asub ka tänane veinikoda. Castillon'ide pere ostis veinimõisa koos viinaaedadega pärast II Maailmasõda ja täna valmistavad koos veine nii teine kui kolmas generatsioon - isa Michel ja poeg Jerôme. Veinikojas on suur rõhk pandud traditsioonidel ja modernsusel. Veinid oma puhta maitse ja säraga, annavad suurepäraselt edasi kohaliku terroir' ja ajalooliste marjasortide lõhnu ja maitseid. Paljud mõisa veinid on saanud positiivseid hinnanguid maailma tippveinikriitikutelt.