Valmistamine:
Käsitsikorje, marjade purustamine. Fermentatsioon koos matseratsiooniga betoonmahutites. Arendamine 12 kuud osaliselt betoonmahutites, osaliselt tammevaatides.
Serveerimine:
Temperatuur 17-18 °C, Bordeaux punase veini pokaal. Enne serveerimist dekanteerida.
Säilitamine:
Kuni 5 aastat.
Hinnangud:
Robert Parker 90/100.
Tootjast:
1826. aastal pani Jaume pere aluse oma veinimõisale - Domaine Le Grand Veneur. Tänane majaomanik ja veinimeister Christophe Jaume on juba seitsmendat põlve veinimeister ja veinimõisa traditsioonide jätkaja. Jaume'de perele kuulub lisaks ülalnimetatud veinimajale ka Domaine du Clos de Sixte Lirac'i külas, Château Mazane Vacqueyras'i külas ning Domaine La Grangette Saint-Joseph'is. Kogu viinaaedade harimine ja veinide tootmine omab orgaanilise ja biodünaamilise viljeluse sertifikaate.