Riik / regioon:
Prantsusmaa, Gascogne, Bas Armagnac
Stiil:
Kuiv, kompleksne
Tooraine:
Viinamarjad
Valmistamine:
Kolonndestillatsioon, iga aastakäigu armagnac’id arendatakse eraldi tammevaatides. Hiljem tehakse eri aastakäikude segu. Segus on noorima komponendi vanus 5 aastat.
Tarbimine:
Digestiiv, espresso
Serveerimine:
Temperatuur 18 °C, konjaki tulp
Tootjast:
Maja loodi 1934. aastal. Abel Sempé poolt. Hilisem Gers’i senaator panustas brändi loomisele ja kõrgetele nõuetele armanjaki tootmisel väga suuri ressursse. Tänaseks on tegemist maakonna juhtiva armanjakitootjaga, mille toodang on tippkvaliteetne, lähtub traditsioonidest ja annab selgelt edasi kohaliku terroir’ eripärasid. Maja kuulub täna Club des Marques grupi koosseisu.