Pot still destillatsioon, iga aastakäigu kalvaadosed arendatakse eraldi tammevaatides. Hiljem tehakse eri aastakäikude segu. Segus on noorima komponendi vanus 18 aastat.
Tarbimine:
Digestiiv, sigar
Serveerimine:
Temperatuur 180°C, konjaki tulp või Cognac XO pokaal
Hinnangud:
World's Best Calavados (London) 2019
Tootjast:
Groult'i pere ajalugu siidri ja kalvaadose valmistajana algab 1860. aastal, kui Pierre Groult soetas St.-Cyr du Ronceray külas asuva Clos de la Hurvanire mõisa ning hakkas seal nii siidrit pruulima, kui ka sellest kalvaadost destilleerima. Tema poeg Léon ostis juurde maad ja istutas hulganisti õunaaedu nii, et juba enne II Maailmasõda tehti kõik joogid oma aedade õuntest. Tõelised hiilgeajad saabusid tema poja, Roger Groult' ajastul, mil mees viis toodangu maailmaturule. Tänane majaomanik ja keldrimeister Jean-Roger Groult on taset muudkui kasvatanud. Täna eksporditakse jooke 38 riiki ja pea igal viimase kümnendi aastal on mõni mõisa jookidest saanud parima või auhinnalise koha Londonis World Drinks Awards'i raames toimuva World's Best Calvados'e konkursil. Koos Christian Drouin' majaga hoitakse kindlalt TOP 2 parima kalvaadosemaja tiitlit.