Valmistamine:
Traditsiooniline meetod. Esmane kääritamine roostevabast terasest anumates. Laagerdamine pärmisettel pärast teisest kääritamist pudelis vähemalt 4 aasta vältel. Dosage 0g / l.
Serveerimine:
Temperatuur 10-11 °C, valge veini pokaal.
Säilitamine:
15+ aastat.
Hinnangud:
Robert Parker 96/100.
Tootjast:
Pascal Agrapart on 4 põlve šampanjatootja Cotes de Blanc’i parimatelt nõlvadelt Avize Grand Cru külast. Tagasihoidlik põllumees teeb kõike käsitööna, põldudel rügavad inimesed ja hobused, mitte masinad. Veinid on tuntud oma aastast aastasse sarnase tippkvaliteedi, värskuse ja elegantsi poolest. Monsieur Agarapart’i peetakse enamike juhtivate šampanjakriitikute poolt omamoodi konservatiivseks ikooniks, kellest teised peaksid eeskuju võtma. Maja toodab aastas erinevaid šampanjasid vaid ca 40 000 pudelit.