Toidusoovitus:
Grillitud valged kalad, grillitud koorikloomad, kammkarbid, jõevähid, õrnsoola lõhe.
Serveerimine:
Temperatuur 10-11 °C, Montrachet valge veini pokaal.
Säilitamine:
Kuni 10 aastat.
Hinnangud:
Tim Atkins 94/100.
Tootjast:
Praeguse omaniku Olivier Leflaive vanaisa Joseph loobus pärast I Maailmasõda oma raskustesse sattunud terasetööstusest ja investeeris järelejäänud finantsid Puligny-Montrachet külas asuvasse väikesesse veinimõisa. Ta hakkas koos perega valmistama veine oma 35 ha suuruselt viinaaialappidelt. Tema pojad, Joseph-Regis ja Vincent, võtsid 1953. aastal majapidamise üle ja pärast lisainvesteeringuid otsustati hakata valmistama vaid tippklassi veine. Edu saavutati kiiresti ja tänaseks on Olivier'i käe all töötav maja Burgundia tootjate hierarhia absoluutses tipus. Tootja veine võib leida pea kõigi maailma tipprestoranide ja vinoteekide kaartidelt ning iga-aastaselt saavad mitmed veinid kõrgeid hinnanguid maailma kuulsaimatelt veinikriitikutelt.