Valmistamine:
Käsitsikorje, õrn pressimine. Fermentatsioon ja arendamine 9 kuu vältel tammevaatides pärmisettel.
Toidusoovitus:
Kanapraad mürklitega, valge kala koorekastmes, munapuder trühvlitega, seenerisotto, küpsed kitsejuustud.
Serveerimine:
Temperatuur 9-10 °C, valge veini pokaal.
Säilitamine:
Kuni 3 aastat.
Tootjast:
Burgundia negossiant Auguste Faye ostis 1903. aastal maakoha koos iidse õliveskiga, kus ta hakkas lisaks oliiviõlile tootma ka veine. Seda legendaarset kohta on oma ennustuses maininud isegi Nostradamus, Vincent van Gogh jäädvustas maakoha maalile ning sellest on kirjutanud Simone de Beauvoir.
Auguste Faye oli algusest peale edukas ja tema veinid said kiirelt populaarseks. Ta tegutses aktiivselt ka 1956. aastal loodud Baux-de-Provence veinitootmise geograafilise tähise taotlemise juures. Poeg Robert ja lapselaps Jacqueline jätkasid tema tallatud rada. Täna tegutsevad seal Jacqueline tütred Caroline Missoffe ja Anne Poniatowski, kes oma tegevuse algusaegadel palkasid veine arendama oma kuulsa perekonnasõbra Jean-Luc Colombo. Sealtpeale algas tõeline tähelend ja "daamide maja" veinid said kuulsaks üle kogu maailma.