Valmistamine:
Käsitsikorje, õrn pressimine. Fermentatsioon madalal temperatuuril roostevabast terasest anumates. Mutage Eau de Vie du Roussillon’ga. Arendamine erinevate aastakäikude seguna hapnikukeskkonnas suurtes tammevaatides 5+ aasta vältel.
Toidusoovitus:
Šokolaadidesserdid. Hea digestiiv. Sobib sigariga.
Serveerimine:
Temperatuur 10-11 °C, portveini copita.
Säilitamine:
Kuni 20 aastat.
Tootjast:
See 1810. aastal loodud väike veinitalu asub Roussilloni kõige lõunapoolseimas ja palavamas osas Collioure'i linnakese lähistel. Kuulub ühe omanikuga veinimajade gruppi koos Tramontane, Coume del Mas, Mas Cristine ja Terrimboga, ning on tuntud kui terroir-põhiste väikese tootmismahuga valgete ja punaste kvaliteetveinide valmistajana.