Valmistamine:
Traditsiooniline meetod. Esmane kääritamine tammevaatides. Laagerdamine pärmisettel pärast teisest kääritamist pudelis vähemalt 48 kuu vältel. Punane vein on lisatud ümberkorkimise käigus. Dosage 3-4g / l.
Serveerimine:
Temperatuur 10-11 °C, valge veini pokaal või vintage šampanja pokaal.
Säilitamine:
15+ aastat.
Hinnangud:
Robert Parker 93/100, Wine Spectator 92/100.
Tootjast:
Egly-Ouriet on Ambonnay külas asuv väike šampanjamaja, mis toodab aastas umbes 40 000 pudelit šampanjat. Kõik viinamarjad on pärit oma 1er Cru ja Grand Cru põldudelt, marju juurde ei osteta. Tänast omanikku ja veinimeistrit Francis Egly'd peab maailma juhtivate veinkriitikute kogukond Champagne piirkonna kõige silmapaistvamaks Pinot Noir' ja Meunier šampanjade valmistajaks.