Valmistamine:
Käsitsikorje, õrn pressimine. Fermentatsioon madalal temperatuuril roostevabast terasest anumates. Arendatud 12 kuud roostevabast terasest anumates pärmisettel.
Toidusoovitus:
Road valgetest kaladest, molluskid, koorikloomad, värsked lehmapiimajuustud. Hea aperitiiv.
Serveerimine:
Temperatuur 7-8 °C, valge veini pokaal.
Säilitamine:
Kuni 5 aastat.
Tootjast:
1966. aastal loodud veinimõis on tänaseks piirkonna üks tunnustatumaid väikeseid veinitootjaid. Majaomanik ja veinimeister Andre Ostertag on tuntud kui "revolutsiooniline veinimeister", kes 1990-te alguses hakkas esimeste seas rakendama oma viinaaedades ja veinikeldris biodünaamilisi võtteid. Alates 1996. korjeaastast on kõik mõisa veinid orgaanilised ja biodünaamilised. Mõisa toodang on kõrgkvaliteetne ja puhta ning särava stiiliga, andes maksimaalselt edasi kohalikust terroir'st tulenevaid iseloomujooni, lõhnu ja maitseid.