Valmistamine:
Käsitsikorje, õrn pressimine. Fermentatsioon madalal temperatuuril tammevaatides. Arendatud 12 kuud tammevaatides.
Toidusoovitus:
Valged koogid, pavlova, puuviljavalik, kerge sinihallitusega juustud.
Serveerimine:
Temperatuur 10-11 °C, väike valge veini pokaal.
Säilitamine:
Kuni 10 aastat.
Hinnangud:
Robert Parker 95/100.
Tootjast:
Domaine Huet on Loire Orus asuva, peamiselt massveine tootva Vouvray alampiirkonna pisike pärl. Veinimeister Noël Pinguet, kes on piirkonna tõeline ikoon, valmistab kolmest parimast viinaaiast kuivi, poolkuivi ja magusaid üheaiaveine. USA üks kuulsamaid veinikirjanikke Mike Steinberger on selle mehe tegemiste kohta öelnud: "Domaine Huet - see tähendab maailma "neetult" parimaid Chenin Blanc'i veine".