Toidusoovitus:
Küülikuhautis, kanaliha koorekastmes, ahjusealiha, grillitud valged kalad, poolkõvad juustud.
Serveerimine:
Temperatuur 10-11 °C, valge veini pokaal, soovitav aereerida dekanteris
Säilitamine:
Kuni 10 aastat.
Tootjast:
Olles vaid 20-aastane sommeljeehakatis ühes Tain l'Hermitage restoranis, otsustas Francois Villard koos sõprade Yves Cuilleron'i ja Pierre Gaillard'iga, hakata veini tootma. Peagi valmisidki Yves'i isa vanas keldris, ostetud viinamarjadest, esimesed veinid. 1991. aastal sündis Villard'i esimene Condrieu, mis saavutas kohe, kui müük kohalikele restoranidele õnnestus, kuulsuse. Suurem tuntus tekitas raha ning 1996. aastal valmis kolmel sõbral uus ühine veinikoda Saint-Michel-sur-Rhône's, mida Francois kasutab tänaseni. Tema sõbrad on tänaseks samuti ikoonistaatusse tõusnud veinitootjad - Yves ja Pierre - olles eraldunud ning püsti pannud oma kojad. Tänaseks on Francois Villard saavutanud suure tuntuse just oma valgete Condrieu, Saint-Peray, Saint-Joseph'i ja Crozes-Hermitage veinidega, mis on alati pisut teistsugused, kui ülejäänud tootjatel. Villard'i veinid on ülivõimsate aroomi- ja maitsepalettidega, elegantsed ja väljapeetud hõrkude järelmaitsetega ja justkui pisut "üle võlli pööratud."