Serveerimine:
Temperatuur 10-11 °C, Montrachet valge veini pokaal.
Säilitamine:
Kuni 10 aastat.
Tootjast:
Domaine Les Temps Perdus veinimaja loodi 1886. aastal. Noor Burgundia veinimeister Clotilde Davenne ostis selle 1998. aastal ning hakkas oma põldude marjadest valmistama Chablis ja Saint-Bris veine. Suurepärase kvaliteediga joogid tagasid edu ja juba 2005. aastal laiendas Clotilde tootmist ning negossiandina ostetud marjadest hakkasid valmima ka muude tähistega veinid, mida ta algselt turustas oma nime all. Praeguseks on tal kokku 26 ha viinaaedu, mille hulka kuuluvad ka suurepärased osad Bougros, Blanchots ja Les Clos Grand Cru viinaaedadest ja osa Montmains Premier Cru aiast. Kõik ekspordiks minevad veinid kannavad silti- Clotilde Davenne, see-eest kodumaisel turul tuntakse samasid veine- Les Temps Perdus nime all.