Valmistamine:
Käsitsikorje, õrn pressimine. Fermentatsioon madalal temperatuuril suurtes tammevaatides. Arendatud 12 kuud uutes Limousin’i tammevaatides pärmisettel.
Hinnangud:
Wine Spectator 90/100.
Toidusoovitus:
Kodulinnu liha, grillitud valged mageveekalad, poolkõvad lehma- ja lambapiimajuustud.
Serveerimine:
Temperatuur 9-10 °C, valge veini pokaal.
Säilitamine:
Kuni 5 aastat.
Tootjast:
Christian Médeville soetas veinimõisa 1959. aastal ja hakkas tootma kvaliteetseid punaseid ja valgeid veine. Täna tegutsevad mõisas tema tütar Julie Gonet-Médeville koos oma šampanjameistrist abikaasa Xavier Gonet’ga. Mõisa kontseptsiooniks on toota klassikalisi bordoo veine, mis annavad edasi traditsioone ja kohapealse terroir’ markantsemaid eripärasid.