Valmistamine:
Käsitsikorje, marjade purustamine. Fermentatsioon koos matseratsiooniga betoonmahutites. Arendamine 14 kuud osaliselt betoonmahutites, osaliselt tammevaatides.
Serveerimine:
Temperatuur 17-18 °C, Bordeaux punase veini pokaal. Enne serveerimist dekanteerida ja aereerida 2h vältel.
Säilitamine:
Kuni 10 aastat.
Hinnangud:
Robert Parker 92/100.
Tootjast:
Clos de Sixte on iidvana viinaaed, mille marjadest valmistasid mungad veini juba 14. sajandil. Veinimaja loodi põllu servale 19. sajandil. 1826. aastal pani Jaume pere aluse oma veinimõisale - Domaine Le Grand Veneur. Tänane majaomanik ja veinimeister Christophe Jaume on juba seitsmendat põlve veinimeister ja veinimõisa traditsioonide jätkaja. Kogu viinaaedade harimine ja veinide tootmine omab orgaanilise ja biodünaamilise viljeluse sertifikaate.